Speked here we come!

Imorron fars de till Anders fina stuga. Ska bli skönt att komma bort en sväng... men som de kontrollfreak ja är har ja redan packat alldeles för mycket.. många listor är skriva, renskrivna och bearbetade mm.... suck..
Tänk om man bara kunde relaxa och ha kul....

Fy på mig!

Hur dålig är ja på att blogga egentligen? Skriver ju aldrig nåt... men när ska man hinna med mycket aktiv liten kotte, sköta hus, dö i värmen mmm? Ja fattar inte hur folk hinner med sina liv.. ja hinner då iaf inte med mitt.

Min semester eller ja.. vår semester har till 95% bedrivits på söön. Fint härligt ställe med grym sandstrand och de bästa av allt är ju att man måste åka båt dit. Mycket svalt blire! Hurra!
Vi håller på att förgås i värmen.. gör inte ni de?
Liten jocke är mycket nöjd trots ökenklimat. Idag har han slängt sig själv i vattnet för första gången-- rejält alltså. Han blev nog lite chockad själv.. för att inte tala om vad vi blev. Annars är den lilla neonvita kille en riktig badkruka, ärvt efter sin far.. för ja är som en säl... på alla sätt *skrattar*

Ska snart lägga mig i den lilla bastun... hemska nätter är de. Anders vill att vi ska flytta ner i källaren.. och lägga madrasser på golvet.. Låter inge mysigt... men de kanske kan bli som att campa?




Jocke tittar med beundrande ögon på sin stora idol Jesper



så här ser man ut efter en lång stunds vattenkrig... och så här:




Måste förresten skriva en sak.. bara för mig egentligen... för ingen annan kommer fatta nåt.. men J kan sjunga om supertrion.. och vi säger Lini, så säger han Tuck å Ming-ming hej! så sjunger vi "vår supertrio hjälper dig! Vad funkar bäst?" och då komemr de sötaste.. J försöker säga Teamwork...men de blir t-jok!.. söt!

Gnatt

En vanlig semesterdag

Ytterligare en härlig dag är slut. Spenderat största delen av dagen på sjön med la Familia. Detta inkluderar även moster Muggis, mosters man Pelle, kusin Anna, kusins man José samt deras son Andrés. Jocke älskar att vara ute med båten, de bästa som kan hända möjligtvis efter att cykla. Dagen har såklart bjudit på en hel del cykling också. J har på senaste tiden efter många försök äntligen börjat trampa ordentligt.... inte bara dra sig fram och springa med benen medan han sitter på cykeln. Tufft! Mycket stolt mamma. Nån mer än jag som är omättligt stolt över sina barn och tror att just mitt barn är übersmart och snart kommer få vara med i MENSA? *skrattar* Men ärligt så är ja rätt så stolt över de lilla livet faktiskt. Kvällen har bjudit på härlig strykning. Hatar att stryka.. äntligen fått min karl att börja stryka och tycka att de är rätt ok att göra de framför tv:n. vad ger ni mej för den?:)

Ha de gott

//kram från tröttast


Världens duktigaste cykelkille!

Jocke som älskar att åka på sin fina cykel i alla vattenpölar.

Hipp Hurra för min systeryster!

Idag fyller min syster år. Tror inte att hon vill jag ska skriva hur mycket hon fyller här.. men ja kan avslöja att hon är 7 år äldre än mig.. och jag fyller snart 31! Jaja.. Idag har vi haft en härlig dag i div lekparker, varit på stan avslutade dagen med en middag på tuffa innerestaurangen Möruddens Brygga! Allt för att fira älskade syster Titti:

Födelsedagssystern!


För övrigt har dagen bjudit på lång lekstund med liten plastskål... Tänk va fin hatt man kan ha de som!




/gnatt från en mycket trött mamma Karin

Ojojoj va de ska vara svårt att hantera alkohol

Vaknade inatt kring 3 snåret.. va konstigt nog ensam i sängen, förutom min lilla privata kamin Jocke då förståss. Saknades i sängen gjorde min sambo Anders... som dagen och kvällen till ära varit på härlig svensexa för Mr Rosen och skulle "absolut inte ens bli full". Jaja.. erfarenheten säger mig att så illa blire iaf. Trodde inte riktigt att det skulle bli såhär illa. Jamenar man tar sig ju åtminstone hem iaf oavsett hur full man blir. Min mobil visade nytt sms som sa "Sover hos Johan". Kl 02.12. Kom han på de då? Så f-n heller att han gör tänkte ja och slängde mig aggresiv som ett ägg på telefonen och ringde hem till Herr Nilsson. Han satt och sov på toaletten där han somnat en bra stund tidigare och blev rätt så glad faktiskt att ja ringde trots att de va mitt inatten. Fick så efter många om och men prata med min härliga sambo. Eller prata och prata... men sluddrade fram ett förlåt. Gah!!! Länge sen ja va så arg. Som en liten j-a barnunge. Jeje.. lugnade mig, blev dock ingen mer sömn, tänkte att han ringer nog tidigt och ber på sina bara knän. Aldrig! Fick själv ringa och skälla på honom för att sedan hämta honom. Illa luktar han och bakfull är han. Isch!
Så här såg han ut igår:

Min käre sambo till höger och blivande gift Rosen till vänster!



Tur man inte var me! Kanske tur han sov hos Herr Nilsson också. Rätt så mild och skamsen är han nu. Kan han gott vara. Ha!

//arg kram

Lövi day!

Vilken bra dag. Dagen började som vanligt mycket för tidigt kring 5 eller så. Pigg som en mört.. eller ja Jocke iaf. Själv kände ja mig som 7 svåra år. Ut på en tidig cykeltur hem till Mommo Gulla och Nossa Torsten:

Jocke, Mormor och Morfar sommaren 2007



Efter detta en underbar tur på sjön där Jocke sov som en stock under parasollet samt lekt med sin allra bästa vän och största idolen Jesper. Jesper är snart 8 år kusin till Jocke och förnuftig som få.

Jocke och Jeppe

Efter en lång dag avslutades dagen med en stor hög med:

Pannkakor med blåbär

Mums! Hoppas vi får en härlig kväll och skön sovande natt.

/kram




Mina Älskade Killar!




Efter en riktigt jobbig, intensiv och härlig dag så är de bara så underbart när pappan kliver innanför dörren!

Morgonen från H-vete!

Tänk att mitt allra första riktiga inlägg skulle handla om denna vansinnigt hemska morgon. Började så glatt med en tom flaska mitt i ansiktet när man vaknade. Fattar inte att mitt barn har fått för sig att det på något sätt skulle vara ens liiiite kul att få något kastat på sig. Verkar inte alls förstå när jag försöker förklara heller.  USCH!
Till saken hör att be om ursäkt är heller inte att tänka på ... utan det som lyder när jag sagt till på skarpen är "DUMMA MAMMA". Blä...

Varit ute största delen av dagen som vanligt då det är rätt omöjligt att ha min älskade son i möblerade rum. Lekparken, kollat in postbilarna och kastat stenar i vattnet. Kul.

Äntligen sover de lilla djuret. Vacker som få .... när han sover iaf. Haha! Älskade lilla plutt!





När han vaknar blir de nog åka båt.. en annan stor favorit om han får säga de själv.. Hoppas vädret håller sig.




/tjo

Hallo Alla!

Jaa.. så va man nu här då. Tänkt myyycket länge att skapa mig en blogg.. men de blir ju aldrig nåt. Har en liten "terrorist" hemma som avstyr mig ifrån all kontakt med världen. Nejdå.. så illa är de verkligen inte. Han sover nu och är mycket snäll och medgörlig. De är han för det mesta när han sover. Tufft att jag har en egen blogg nu. Skriver mer imorgon.


/gonatt från fröken Bill




RSS 2.0